Eines web que us poden ser útils

libthing.gif

LibraryThing.com : Permet la catalogació de la vostra biblioteca particular, i és gratuït fins als 200 ítems. La catalogació és fa d’una manera fàcil : n’hi ha prou amb algunes paraules del títol o el número d’ISBN (extrauen la resta de les dades del document d’Amazon, o de la Library of Congress i d’altres catàlegs). Hi ha l’opció d’entrar les dades manualment o d’importar registres. A més, es pot disfrutar de la variada i creixent comunitat d’usuaris de LibraryThing.

cite.gif

Citebite : Aquest servei permet enllaçar directament amb una part concreta d’una pàgina web. Has d’entrar el text de la part que es vol citar i l’adreça URL on es troba. El resultat és un enllaç que porta directament a aquella part en concret de la pàgina amb el text ressaltat.

slideshare.gif

SlideShare : Un lloc per descobrir i compartir presentacions (PowerPoint i OpenOffice). Hi pots pujar les teves presentacions, comparar-les amb altres similars, comentar-les, etc. N’hi ha de tota mena. Es poden trobar algunes perles, com aquesta, una personal síntesi gràfica de l’anomenada web socialweb 2.0.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos web i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s