L’exposició de Ramon Llull a Barcelona

Fins a l’1 de maig podeu visitar l’exposició comissariada per l’Albert Soler (Centre de Documentació Ramon Llull de la Universitat de Barcelona), “Raimundus, christianus arabicus. Ramon Llull i l’encontre entre cultures” a la sala d’exposicions de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona (c/ del Bisbe Caçador, 3. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h, els dies feiners, i de 10 a 14 h, els festius).

Tal i com ens informa el Comunicacions UB i la corresponent notícia del CRAI, la Biblioteca de Reserva ha contribuït significativament amb part del seu fons. Podeu veure també uns exemples de les peces exposades, al comunicat s’obre l’exposició de l’Institut Europeu de la Mediterrània.

La Biblioteca de Reserva té un espai a la web dedicat a Ramon Llull, dins de les nostres col·leccions especials, que inclou una base de dades amb informació sobre les obres de Llull, manuscrits, bibliografies i catàlegs, enllaços a textos digitals (tant d’obres com d’estudis sobre l’autor i la seva obra), etc.
La pàgina conté també altres enllaços d’interès i cerques al catàleg per localitzar el fons lul·lià de la Biblioteca.

llull.gif

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Exposicions, Literatura, Recursos web i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’exposició de Ramon Llull a Barcelona

  1. Sandra ha dit:

    Realment és una gran exposició!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s