Diccionaris digitals de llengües del sud d’Àsia

sudasia.gif

A tots aquells de vosaltres amb interès per les llengües orientals, us agradarà saber de l’existència del projecte : Digital Dictionaries of South Asia project, que té com a objectiu crear i disseminar diccionaris electrònics de les llengües d’aquesta àrea geogràfica.
Els organismes responsables del projecte són el South Asia Language and Area Center de la University of Chicago, la Columbia University, i el Triangle South Asia Consortium, North Carolina.

El resultat es pot veure a la seva pàgina de diccionaris electrònics:

 http://dsal.uchicago.edu/dictionaries/

 El procés de selecció dels diccionaris i de les llengües incloses és el següent: per a cada una de les vint-i-sis llengües literàries modernes d’Àsia del Sud, un grup d’experts de cada llengua identifica els diccionaris rellevants impresos actualment i selecciona com a mínim un diccionari multilingüe per a cada llengua. Per a les llengües que més s’ensenyen, també s’escull a més a més un diccionari monolingüe. Un cop triats els millors recursos disponibles, els diccionaris escollits es converteixen en format digital.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Lingüística i llengües, Llibres electrònics, Recursos web, Referència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s