El Recurs de la setmana: Portal Espasa

PORTAL DE CONOCIMIENTO ESPASA

Què és?

Aquest recurs es presenta com un portal del coneixement on teniu accés al cos enciclopèdic de la “Gran Enciclopedia Espasa”, a la consulta múltiple de 12 diccionaris Espasa , així com altres tipus de recursos com una cronologia interactiva de la història de la Humanitat, cursos en línia, etc.

Per a què pot ser-me útil?

Per a trobar la definició de qualsevol paraula o la fitxa tècnica d’un autor o personatge conegut. Ja veureu que quan recupereu els resultats de cerca, en alguns casos, i al costat de la veu que introdueix la definició, veureu un rètol que diu “DOSSIER”, doncs bé, això vol dir que la definició és més completa i es presenta una fitxa tècnica del tema, en definitiva, més aprofundida i acurada.

Opcions de cerca:

L’Enciclopèdia ofereix diferents nivells de cerca per tal de poder delimitar més o menys la vostra cerca.

L’opció de consultar la cronologia és molt útil ja que podeu revisar ràpidament qualsevol fet històric que necessiteu i en diferents àmbits geogràfics. Els fets estan classificats per colors, que fan referència a diferents camps temàtics: Política i Societat | Arts | Pensament | Ciències | Vida quotidiana.

Quin és el seu abast temàtic?

El seu abast és general com el de qualsevol diccionari enciclopèdic. Els continguts són els mateixos que en la versió impresa, en Dvd o Cd-Rom d’aquesta obra, amb l’avantatge de poder fer cerques intel·ligents i gaudir de la versió més actualitzada de cada entrada.

Més informació?

Podeu accedir al portal de l’Espasa i a d’altres enciclopèdies generals des de l’apartat d’Enciclopèdies de la Guia General i de Referència de la Biblioteca.

Entrar a consultar el Portal de Conocimiento Espasa

Accés restringit a membres de la UB.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, El Recurs de la setmana, Llibres electrònics, Recursos web, Referència i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s