Tesis doctorals i tesines a la Biblioteca

salatesis.gif

A la Biblioteca de Lletres hem unificat recentment la nostra col·lecció de tesis doctorals i tesines de llicenciatura en format paper, i ara estan ubicades a la Secció de Romàniques (sala IV) d’accés lliure. Aquest important fons aplega els manuscrits llegits a la antiga facultat de Filosofia i Lletres i a la Facultat de Filologia que han estat dipositats a la biblioteca i que van ser presentats per llurs autors com a treballs d’investigació per obtenir el grau de doctor i com a treballs de fi de carrera o dins dels cursos de doctorat.

Tot el fons ha estat incorporat al catàleg i actualment, gairebé finalitzat el procés de catalogació, tenim unes 1540 tesines  i al voltant de 550 tesis.

Condicions de consulta

Atès el seu caràcter de material d’investigació no publicat, aquest fons està protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual i té unes condicions especials de consulta i ús: òbviament és un material exclòs de préstec i només es pot reproduir amb la presentació d’una autorització signada per l’autor.

Per advertir d’aquestes condicions s’ha afegit a la tapa interior de cada exemplar una etiqueta informativa.

Tesis doctorals en altres formats

El tradicional suport de paper, sobre tot pel que fa a aquest tipus d’obres, ha estat substituït per les noves tecnologies i a la biblioteca també trobareu tesis doctorals en d’altres formats: en microfitxes, en format electrònic i consultables en xarxa dins del projecte TDX Tesis doctorals en xarxa.

Si voleu més informació de com trobar tesis doctorals, visiteu la pàgina Com trobar Tesis doctorals, i la guia Tesis doctorals per Països.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Referència, Tesis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s