Amos Oz

oz4oz3oz1oz2

L’escriptor israelià Amos Oz, és el flamant “Premio Príncipe de Asturias de las Letras 2007”. Aquest guardó ve a sumar-se a les moltes altres distincions que ha rebut fins ara, tant per la seva categoria com a escriptor (és un dels principals autors de la actual narrativa hebrea), com per la seva tasca en favor de la pau i la tolerància.

No us estigueu de descobrir la seva fecunda obra com a novel·lista i també com assagista (p.e.: Contra el fanatismo). Així mateix, és molt recomanable el seu llibre de memòries : Una historia de amor y oscuridad.

A la nostra Secció d’hebreu hi trobareu diverses traduccions al català i castellà i algunes obres en les edicions originals en hebreu. Si cerqueu bibliografia crítica sobre Amos Oz, en podeu localitzar a la base de dades RAMBI.

Consulteu els llibres d’Amos Oz a la biblioteca.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura, Premis literaris i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s