Robert Louis Stevenson a la National Library of Scotland

davidbalfour.gifNo deixarem anar encara el tema de la literatura d’aventures.
Kidnapped (traduït en català i castellà com Les aventures de David Balfour o David Balfour) és la nova atracció de la pàgina dedicada a Robert Louis Stevenson a la Biblioteca Nacional d’Escòcia (NLS), on es pot llegir en versió electrònica.

A més a més de llegir aquesta novel·la, en aquest lloc podeu descobrir fets i aspectes de la vida i obra de l’autor, veure fotos de diferents moments de la seva vida, dels viatges pels mars del sud, apart de dibuixos, manuscrits, etc., tot resseguint el fil de la seva biografia.

Si coneixeu Robert Louis Stevenson per la seva obra més famosa, L’Illa del Tresor, que segons se’ns informa a la pàgina, mai ha deixat d’estar disponible en venda des que es va publicar per primera vegada, hi trobareu les il·lustracions més entranyables, i com no pot ser d’altra manera, el famós mapa de l’illa.

Sigueu seguidors de l’Illa del Tresor, o de Jekill i Hyde, o de qualsevol altra de les aventures que la vívida imaginació d’Stevenson ens ha llegat, a tots us recomanem que us passeu per aquesta ‘illa Stevenson’ curosament confeccionada per la National Library of Scotland.

La NLS té altres espais a la seva biblioteca digital dedicades a autors escocesos com Robert Burns i Muriel Spark. Totes es mereixen una visita.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura, Llibres electrònics, Recursos web i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s