Va de símbols

simbol3.gifsimbol1simbol2

El sol, la mare terra i la mà de Fàtima, la filla predilecta del profeta, són els significats de cadascun d’aquests tres símbols. Els hem extret de Symbols.com The Online Encyclopedia of Western Signs and Ideograms.

Aquesta versió en línia de l’enciclopèdia del mateix nom (a càrrec de Carl G. Liungman, HME Publishing, 2004), conté aproximadament 2,500 símbols occidentals. Als 1,600 articles que hi conté es parla minuciosament de les seves històries, usos, i significats. Els signes tractats s’estenen des d’ideogrames gravats pels homes del Cromanyó, passant per logotips moderns i el graffiti més actual.

Conté un sistema de classificació que permet recercar els símbols segons la seva estructura gràfica, i un cop trobats, veure’n el seu significat ràpidament. Disposa d’un complet índex de paraules i un gran nombre de referències creuades que faciliten el seguiment dels símbols relacionats.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Recursos web, Referència i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s