Literata

literata.gifUs presentem una nova revista, en format paper i de distribució gratuïta, que us permetrà estar assabentats de totes les activitats literàries de Barcelona. Endegada per un col·lectiu independent, Literata vol ser la primera agenda literària de Barcelona.

Hi trobareu informació sobre tertúlies literàries, presentacions de llibres, premis i concursos, recitals poètics, lectures de contes, novetats editorials, espais literaris, activitats a les biblioteques, club de lectura i tallers d’escriptura.
Aquest primer número ja es pot trobar a la ciutat, als centres culturals, biblioteques, llibreries, etc., i a la xarxa en format pdf.

Per cert, molt encertada la idea d’incloure una agenda de programes de ràdio i televisió: Parlem de llibres (núm.1, pàg.19), on apart dels coneguts programes de televisió L’Hora del Lector o Qwerty, ens fa saber quins programes de radio dedicats al món del llibre o magazins amb secció literària podem sintonitzar.

[Via: Comunicacion cultural]

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura, Recursos web, Ressenyes, Revistes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Literata

 1. Jesús M. Tibau ha dit:

  I els que vivim lluny de Barcelona?
  l’ideal fóra incloure activitats d’arreu de Catalunya.

 2. blocdelletres ha dit:

  Jesús M.,
  Realment estaria molt bé fer extensiva l’agenda a tot Catalunya , si més no podríen recollir les convocatòries més remarcables. A la pàgina de Literata.cat hi ha una adreça on es poden deixar suggeriments.

 3. Est(h)er ha dit:

  A mi també em sembla que saber què es fa fora de Barcelona és molt interessant, Als qui no hi vivim cada vegada ens fa més mandra anar-hi, especialment perquè entrar i sortir-ne no sembla ara mateix una activitat plaent, diguem que no és allò que busques en el teu temps de lleure.

 4. Clara ha dit:

  Aquesta revista està plena de faltes d’ortografia; curiosament i sorprenent, més en català que no en castellà. A part de que practica un imperdonable bilingüisme que ratlla l’esquizofrènia. Això no hauria de passar en una revista de LITERATURA a BARCELONA, per gratuïta que sigui.

 5. blocdelletres ha dit:

  Clara, hi ha l’opció de fer-los arribar les teves observacions i queixes. Ells mateixos ho proposen, i pel que tu dius, els fa falta:
  “literata és una iniciativa pensada des de i per als lectors. Envia’ns els teus suggeriments, comentaris, propostes a opina@literata.cat“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s