L’étranger: una novel·la, cent impressions

Els companys del CBUC ens han assabentat de l’exposició bibliogràfica que amb el títol L’étranger: una novel·la, cent impressions, la Biblioteca de la UPF ha preparar amb motiu del Col·loqui internacional sobre Albert Camus que va tenir lloc a la UPF del 7 al 9 de novembre.

camus.gifEl fons exposat és propietat de Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident de la Generalitat, que l’ha cedit temporalment a la UPF expressament per a l’ocasió. Consisteix en un centenar d’exemplars de L’étranger en 32 idiomes diferents que posen de relleu la gran difusió de l’obra de Camus.

Apart d’edicions en francès, podeu admirar exemplars de traduccions en: alemany, anglès, àrab, asturià, basc, castellà, català, danès, eslovac, eslovè, estonià, finès, gallec, hongarès, italià, japonès, letó, malgaix, neerlandès, noruec, persa, polonès, portuguès, serbocroat, suec, turc, txec.

Acompanyen a les imatges de les diferents cobertes,  la descripció bibliogràfica de les obres exposades, així com dos textos introductoris, l’un escrit pel mateix Josep-Lluís Carod-Rovira i l’altre, per Hélène Rufat, professora del Departament d’Humanitats.

També us ofereixen una selecció d’enllaços a altres pàgines web sobre la vida i l’obra de Camus.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a L’étranger: una novel·la, cent impressions

  1. emma ha dit:

    Le Premier homme, su novela autobiográfica, cuyo manuscrito llevaba encima el dia que murió en un tragico accidente de moto, es uno de los libros más hermosos que he leido. Esté en la biblioteca en francés,catalán y castellano. Os la recomiendo

  2. Imso ha dit:

    Definitivament Emma, el teu comentari fa agafar ganes de llegir-lo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s