De novetats i donatius

novetats.jpgDurant les darreres setmanes potser us haurà estranyat veure a l’aparador de novetats de la biblioteca alguns llibres (majoritàriament d’autors i d’estudis anglesos) que encara que són altament interessants, no són publicacions recents.

byron.jpgEs tracta d’uns llibres que provenen de diferents donatius  que hem rebut recentment. Per exemple, Virginia Woolf: a literary life (Macmillan, 1991), Critical perspectives on Chinua Achebe (Heinemann, 1979) o Byron, the flawed angel (Hodder & Stoughton, 1997), comparteixen aparador amb les darreres novetats editorials, sempre a la vostra disposició a la biblioteca.

Aprofitem per convidar-vos que ens comuniqueu aquelles novetats editorials que considereu d’interès per als vostres estudis i que trobeu a faltar en el nostre fons. Podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments omplint aquest formulari de proposta de compra.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a De novetats i donatius

  1. darabuc ha dit:

    Bé, la “recència” és un valor molt relatiu. I més a una biblio de lletres, no?, on seguim llegint Homer, Virgili i Dante. El món modern fa molt d’èmfasi a la data de fabricació, producció i publicació (perquè així tirem tots els aparells vells, ni que funcionin), però al cap d’uns anys, el que no val, s’esborra sense deixar traça. No és que sigui senzill determinar la qualitat d’un assaig ni que jo defensi tancar els ulls a la literatura moderna, però si ni poc ni massa, crec que darrerament, en conjunt, es peca més de falsa modernitat que d’una altra cosa.

  2. blocdelletres ha dit:

    Com bé dius, sent com som una biblioteca de lletres, tenim un fons que és valorat pel seu pes cultural, el que no té data de caducitat; per això són tant importants per a nosaltres aquests tipus de donatius. D’altra banda si pot ser, també ens agrada gaudir i oferir novetats.

  3. Retroenllaç: Tria de l’aparador de novetats « Bloc de Lletres

  4. Retroenllaç: Wilde « Bloc de Lletres

  5. Retroenllaç: Thank you Mr. Bennett « Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s