Collages de lletres

Un espai per a la imaginació i la inspiració; si sentiu gust per la tipografia i pels poemes visuals, en qualsevol cas gaudireu del projecte visual de Robotype.net, un lloc inspirat en els collages literaris del polifacètic artista Kurt Schwitters, poeta avantguardista alemany (1887-1948).

En concret s’han basat en d’un conte per a nens publicat el 1925 a la revista MERZ 14/15 : El Espantapájaros (Die Scheuche Märchen ) que va compondre en col·laboració amb Käte Steinitz y Theo van Doesburg [l’original alemany està recollit a Das Literarische werk].

D’una banda podeu jugar amb el conte resultant: D’après (Versiones, Ironías y Divertimentos). Si us sentiu creatius podeu crear les vostres pròpies composicions a partir simplement dels tipus de lletres (Composer). Sorprèn la quantitat (i en molts casos la qualitat) de les creacions que diàriament es van afegint a la Galeria.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura, Llibres electrònics, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s