PEN World Voices

PEN World Voices, és un festival literari anual que des de 2005 té lloc una setmana a l’any a la ciutat de Nova York. El munta l’American PEN Centre, una organització sense ànim de lucre que vetlla per promoure la literatura, la llibertat d’expressió i l’associacionisme literari internacional.

El festival és ple de programes, conferències, converses i debats amb l’objectiu de ser un aparador de la literatura internacional i d’escriptors nous.

PEN World Voices Public Lives

PEN World Voices Public Lives

Si sempre heu desitjat acudir a un festival com aquest i sentir de viva veu a escriptors de la talla de Don Delillo, Nadine Gordimer, Chinua Achebe o Martin Amis ara ho podeu fer via web des de la pàgina de l’American PEN. Podreu escoltar els àudio les conferències i veure-hi fotos d’aquests actes.
Entre els d’aquest any 2008 podem remarcar la conversa A Tribute to Robert Walser, amb Susan Bernofsky, Deborah Eisenberg, Jeffrey Eugenides, Wayne Koestenbaum i Michael Krüger.
També The Three Musketeers Reunited: Umberto Eco, Salman Rushdie, and Mario Vargas Llosa; i la sessió inaugural Public Lives/Private Lives, presentada per Salman Rushdie, amb les intervencions de Coral Bracho, Peter Esterhazy, Rian Malan, Ian McEwan, Michael Ondaatje, Francine Prose, Annie Proulx, Evelyn Schlag i A.B. Yehoshua.

World Voices: arxius 2005-2007
World Voices 2008

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PEN World Voices

  1. TERESA PINTÓ ha dit:

    Us volem recomanar la secció HEM CREUAT EL MÓN : Musik & Co, de la web de GERARD QUINTANA (www.gerardquintana.cat), que connecta la literatura amb la música. En aquesta secció es fa una immersió en la música per les idees, llibres, editorials, propostes, cursos, procès de creació, programes, amics, participació, rutes, concerts. TOT. MUSICA en estat pur i MUSIK & CO.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s