Literatura catalana medieval

La Secció de Romàniques de la Biblioteca us recomana aquests portals sobre literatura catalana medieval:

textos medievals catalans

Textos catalans medievals: Portal dedicat a la difusió de la bibliografia sobre textos medievals als països de llengua catalana. Ho fa mitjançant el seguiment de les publicacions d’una vintena de col·leccions especialitzades: Biblioteca Barcino, Biblioteca Borja, Fonts Històriques Valencianes, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Publicacions de l’Institut d’Estudis Catalans, etc.

Per cada col·lecció (amb algunes excepcions) hi trobem una presentació, una breu història, els volums publicats i notícies i recensions.

Narpan

Narpan: espai de literatura i cultura medieval: Dona accés als materials de l’equip d’investigació del Grup de Recerca Consolidat “Cultura i Literatura a la Baixa Edat Mitjana”, dirigit per Lola Badia, i amb membres de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona.

Hi trobareu enllaços i informacions de diferents projectes de recerca com ara el Projecte Corpus Digital de Textos Catalans Medievals (CODITECAM), novetats bibliogràfiques, agenda d’activitats, una biblioteca digital d’articles i edicions electròniques de textos (Llull, Eiximenis, Bernat Metge…), notícies sobre congressos i conferències, publicacions periòdiques, etc.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s