JURN: Cercador de publicacions d’humanitats

Jurn

JURN és un cercador de revistes d’art i humanitats confeccionat amb Google Custom Search. Indexa publicacions acadèmiques i literàries extretes de fonts fiables que ofereixen com a mínim alguna part de contingut lliure i que compten amb un clar responsable editorial.

No cobreix revistes electròniques de distribuïdors comercials com  ara Muse, Sage, Blackwell, Jstor, etc. com tampoc servidors d’articles sota pagament (com FindArticles.com i similars). Tot i que la majoria de publicacions que abasta són en anglès, en trobem també en català i castellà.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, El Recurs de la setmana, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos web, Referència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JURN: Cercador de publicacions d’humanitats

  1. Retroenllaç: Seven additional titles « Jurn blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s