Novetats destacades de Publicacions UB

Calisto y Melibea
Publicacions i Edicions de la UB ha publicat recentment una edició facsímil de la Tragicomedia de Calisto y Melibea, amb un pròleg del professor de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida i membre del Centre Dona i Literatura de la UB Rafael M. Mérida Jiménez. És el segon volum de la col·lecció Ex-libris, que es va estrenar fa poc amb el facsímil de l’Ars brevis de Ramon Llull.
Llegiu la notícia completa.

Cartas a Díaz-PlajaL’altra novetat, Querido amigo, estimado maestro. Cartas a Guillermo Díaz-Plaja (1929-1984) (UB, 2009), és el segon volum de la col·lecció Vides escrites que dirigeix la professora de Literatura Espanyola Anna Caballé. El primer número d’aquesta col·lecció es va publicar l’any passat: La Vida contínua : Diaris de Jaume Pla (1928-1948).

La notícia UB sobre aquesta darrera novetat inclou una entrevista amb un dels coeditors de l’obra, Jordi Amat, premi Gaziel 2008 amb la Els laberints de la llibertat. Vida de Ramon Trias Fargas (RBA-La Magrana).

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s