Un portal de revistes franceses: Revues.org

Revues.org

Revues.org és un portal de revistes en accés obert especialitzat en revistes de ciències humanes i socials.

Conté majoritàriament revistes en francès, però també revistes publicades parcial o totalment en altres llengües a França, com l’anglès,  el castellà, portuguès, rus o basc. Iniciat el 1999, és el portal més antic de revistes científiques de ciències humanes i socials de França.

Per localitzar revistes o articles hi ha, a banda d’una llista alfabètica, un cercador general al qual se li poden afegir criteris de limitació quan es necessiti. Es poden sindicar les cerques o revistes concretes amb RSS.

Per cada títol es dóna una descripció general del contingut, informació editorial, la periodicitat, números d’identificació, urls d’accés, els darrers números i articles disponibles en línia (com és habitual en molts casos dels darrers anys només es pot llegir el sumari dels continguts)  i l’opció de cercar la revista a biblioteques.

Apart de les revistes electròniques, a Revues.org hi trobareu altres seccions que us poden interessar, com Calenda “le plus important calendrier scientifique francophone en sciences humaines et sociales” o Hypothèses, un servei de publicació de blocs.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en El Recurs de la setmana, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos web, Revistes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s