Més llibres de Herta Müller

Quan es va anunciar Herta Müller com a guanyadora del Premi Nobel de Literatura 2009, us vam fer saber en un breu apunt que a la biblioteca teníem el seu llibre The Land of green plums, una traducció anglesa de Herztier (1993). Doncs bé, ara que ja falten pocs dies  per a la cerimònia de lliurament del guardó (10 de desembre), teniu a la vostra disposició els següents títols:

Herztier
Der König verneigt sich und tötet
Der Mensch ist ein grosser Fasan auf der Welt : eine Erzählung
El Hombre es un gran faisán en el mundo
En tierras bajas

A més d’això:

Edicions Bromera ha anunciat que anirà traduint l’obra de Herta Müller al català: “Per a la concessió del guardó, el 10 de desembre, estaran disponibles a les llibreries els dos primers títols de l’autora que l’editorial publicarà en la col·lecció «L’Eclèctica»: L’home és un gran faisà en el món i La bèstia del cor“.

• El suplement Culturas de La Vanguardia (02.12.2009), publica un article sobre l’autora, ¿Quién es Herta Müller?: “En vísperas del discurso de aceptación del premio Nobel de Literatura, adjudicado este año a una escritora germana de origen rumano, recapitulamos sobre su adscripción cultural y nacional, en una historia que arranca en 1683”.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s