Friedrich Dürrenmatt

El passat 29 de juny LaBreu edicions presentava dins la col·lecció Alabatre la publicació en edició bilingüe d’ El minotaure i el laberint”, del reconegut escriptor i artista suís de parla alemanya Friedrich Dürrenmatt (1921-1990). Si llegiu la notícia sobre aquesta novetat a Vilaweb, veureu que hi ofereixen un fragment de l’obra en línia.

I justament el butlletí informatiu Europeanna eNews ens informava d’una notícia sobre la vessant pictòrica de l’escriptor: el Centre Dürrenmatt Neuchâtel ha iniciat una recerca per descobrir i digitalitzar centenars de dibuixos indocumentats, esbossos i pintures de Friedrich Dürrenmatt.

Fins ara ja s’han descobert dues-centes obres propietat de col·leccionistes privats des que es va iniciar la cerca al gener, i s’espera descobrir-ne encara alguns centenars més. A partir del 2011, aquest museu començarà a compilar el primer catàleg complet de l’artista i a digitalitzar les obres trobades. Mentrestant, es poden veure ja moltes peces de Dürrenmatt al portal d’Europeana.

Podeu consultar els llibres de Friedrich Dürrenmatt al catàleg de la biblioteca.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura, Notícies culturals i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s