Novetats d’Oxford Reference Online

De les novetats incloses aquest mes de setembre a la plataforma de referència en línia Oxford Reference Online, destaquem una nova edició en línia de l’obra A Dictionary of Writers and their Works, una guia que conté dades bàsiques d’autors del segle XV fins a l’actualitat, principalment de la literatura britànica.

Hi trobarem informació sobre la nacionalitat de l’autor, les dates de naixement/mort i una llista dels títols de les seves obres ordenats cronològicament per data de publicació. Per obtenir més informació, s’hi ofereixen enllaços a altres obres del mateix portal d’ORO, com ara l’Oxford Companion to English Literature o l’Oxford Companion to American Literature.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s