Novetats de diccionaris d’anglès (OED)

Historical thesaurus of the Oxford English dictionaryCalia informar-vos que teniu disponible a la biblioteca l’Historical thesaurus of the Oxford English dictionary, una eina impressionant sobre la qual ja en vam parlar en aquest apunt. [Topogràfic: S-802.0-3 Oxf].

Green's dictionary of slangUna altra gran obra lexicogràfica arribada fa poc a la biblioteca és el Green’s dictionary of slang, que cobreix l’argot dels últims cinc segles fins ara, de tots els països i regions de parla anglesa. Amb citacions i referències completes d’ús per cada terme i cada frase. [Topogràfic: S-802.0-82 Gre].

OED CD-ROMAixí mateix hem rebut una actualització en CD-ROM de l’Oxford English Dictionary, que inclou el text complet de la segona edició de l’OED més tres volums d’addicions i 7.000 noves entrades. [Secció Romàniques: R Ref. 802.0-3 Oxf].

Justament hem vist que l’Oxford English Dictionary està d’aniversari: tal dia com avui de l’any 1884 es publicava la primera part de la seva primera edició, que duia per títol: A New English Dictionary on Historical Principles; Founded Mainly on the Materials Collected by The Philological Society. Per molts anys!

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Lingüística i llengües i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Novetats de diccionaris d’anglès (OED)

  1. Puigmalet ha dit:

    I aviat de català, eh! 😉

    Fantàstiques obres. La primera ja tinc ganes de fullejar-la!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s