Més llibres electrònics

Aprofitant la bona notícia sobre l’ampliació del període d’accés en prova a la col·lecció completa d’Springer eBooks, ara fins el 28 de febrer de 2011, us passem alguns webs on hi podeu trobar més llibres electrònics per descarregar gratis:

La biblioteca presta lectors de llibres-e: agafeu-ne un i podreu llegir els llibres a qualsevol lloc.

Internet Archive: conté una àmplia gamma de llibres i textos:   ficció, obres de divulgació, llibres infantils, textos històrics i llibres acadèmics. Es tracta d’una col·lecció oberta a la comunitat per contribuir-hi amb qualsevol tipus de text, habitualment amb una llicència de Creative Commons. Per a més informació consulteu aquesta pàgina.Vegeu també l’Open Library, la seva interfície pels llibres, amb enllaços a altres col·leccions de llibres en línia.

Project Gutenberg: els pioners en aquest àmbit. Es poden descarregar tots els llibres amb els formats ePub, Kindle, HTML i text.

Google Llibres: La seva biblioteca digital té com a base la digitalització de llibres (amb visualització completa o limitada) de biblioteques i d’institucions amb qui han signat un contracte. També inclou revistes. Més informació.

Feedbooks: Es poden descarregar els llibres de domini públic i també comprar-ne. Conté un espai per publicar i descobrir obres.

EpubBooks: Llibres en format epub sense cap tipus de DRM (Digital Rights Management) i de domini públic, lliures de drets d’autor, o amb el consentiment de l’autor per distribuir-los. També amb un apartat per comprar-ne.

Manybooks.net Llibres que provenen principalment del Projecte Gutenberg.

Bibliothèque électronique du Québec: recull obres literàries de domini públic en francès en formats pdf i epub. Organitzades en diferents col·leccions.

Ebooks.adelaide.edu.au El propòsit d’aquest lloc és facilitar l’accés a les obres considerades clàssiques, per promoure-hi la seva lectura. Són obres amb llicència de Creative Commons, encara que també n’inclouen d’accés restringit. Llistats per autor, títol i matèria.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües, Literatura, Llibres electrònics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Més llibres electrònics

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Més llibres electrònics | Bloc de Lletres -- Topsy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s