Exposició “Dona i Coneixement”

Les biblioteques de Filosofia, Geografia i Història, LletresMatemàtiques, sumant-se a la iniciativa de la Comissió d’Igualtat del Campus d’Humanitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona, us ofereix una mostra bibliogràfica sota el lema Dona i coneixement.

Text de presentació de l’exposició de Lletres:

La Biblioteca de Lletres acull una exposició dedicada a la dona en relació a la creació literària. La mostra, dividida en dues parts, es desenvolupa a través d’enfocaments diferenciats, destinats a convergir, en un intent per il·lustrar i replantejar la matèria de gènere.

Primerament, la vitrina central ofereix una panoràmica d’escriptores pensada sota criteris de diversitat, amplitud, qualitat, transcendència i autoritat, en un intent per abordar la problemàtica constitutiva, representada com a símbol i leitmotiv en la poma, entre dona i coneixement.

D’altra banda, les vitrines de la sala Pifarré ofereixen una panoràmica de personatges femenins creats per escriptors destinada a mostrar el tractament, la tematització i la metaforització que aquests van desenvolupar al voltant de la dona; a través d’una sèrie de casos que per motius de transcendència i universalitat han estat considerats com a especialment evocadors, valuosos i representatius.

Ana Vidal Bautista

Enllaços:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Exposicions, Literatura i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Exposició “Dona i Coneixement”

  1. emma ha dit:

    Te felicito Ana. Me encanta cómo lo has hecho. Deberías hacer alguna más

  2. Sandra ha dit:

    Ana, muchas felicidades por la exposición, me ha gustado mucho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s