Dues exposicions a la British Library

Evolving English: One Language, Many Voices és una exposició sobre la llengua anglesa que es pot veure a la British Library fins el 3 d’abril.
El seu muntatge ha comptat amb l’assessorament del lingüista David Crystal (que també s’ha encarregat del llibre d’acompanyament) i mostra l’evolució de la llengua anglesa des de l’anglès antic fins a l’actualitat mitjançant una gran varietat de testimonis documentals: manuscrits, diccionaris, anuncis, diaris d’arreu del món, textos quotidians, enregistraments sonors… Els que no podem visitar-la en viu ens haurem de conformar amb la lectura d’algunes ressenyes publicades sobre la exposició o navegar pels documents representatius de la llengua i la literatura anglesa amb la cronologia de l’English Timeline.

Una altra visita molt recomanable, sense moure’ns del portal de la British Library, és l’espai Growing Knowledge: The evolution of research, on es convida a experimentar i veure fins a quin punt està canviant la forma d’investigar i de quina manera la tecnologia digital s’enfronta a les necessitats dels investigadors d’avui. Sobretot no deixeu d’entrar a les pàgines de projectes i d’eines, que complementen el material instal·lat a les estacions de treball multimèdia disponibles en el mateix lloc de l’exposició.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Exposicions, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s