El portal Manuscript@CSIC

Ja està disponible el portal de manuscrits àrabs i hebreus amb documents de les biblioteques del CSIC Manuscript@CSIC. La seva presentació oficial es farà el proper mes d’abril a Madrid, tot i que ja el passat 4 de març es va fer un avançament de la presentació a la seu de la Escuela de Estudios Árabes del CSIC a Granada.

Manuscripta CSIC

De la presentació del lloc:

El portal Manuscript@CSIC presenta las colecciones de manuscritos en hebreo, árabe y aljamiado conservados en las bibliotecas del CSIC, incorporando tanto su catalogación como su digitalización. Se trata de una acción conjunta entre el Instituto de Lenguas y Culturas del Mediterráneo y Oriente Próximo, la Escuela de Estudios Árabes de Granada y la Unidad de Coordinación de Bibliotecas del CSIC, realizada con el fin de dar a conocer las colecciones de manuscritos en lenguas orientales conservados en sus bibliotecas: Biblioteca Tomás Navarro Tomás del Centro de Ciencias Humanas y Sociales y la Biblioteca de la Escuela de Estudios Árabes.

Este portal se concibe como un proyecto abierto ya que ambiciona incorporar en etapas posteriores otras colecciones relevantes de manuscritos en otras lenguas, custodiados en bibliotecas del CSIC.

http://manuscripta.bibliotecas.csic.es

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques, Recursos web i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El portal Manuscript@CSIC

  1. Enric H. March ha dit:

    Mai l’accés a aquest tipus de documents havia estat tan a l’abast com ara. Cada cop que escolto que Internet i el món digital acabaran amb els llibres i la lectura me n’adono de com en són d’ignorants els seus detractors.
    Gràcies per la informació. En faig un apunt al meu bloc i us menciono.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s