Espectacles i festivals literaris

Fa uns dies la Institució de les Lletres Catalanes i FUSIC van presentar el Mapa de Festivals i Cicles Literaris i la programació d’enguany de Litterarum, la fira d’espectacles literaris.

Al mateix temps es van donar a conèixer dos portals web relacionats amb els espectacles literaris: d’una banda, el Mapa de Festivals i Cicles Literaris, “una eina que permet posar a l’abast i ofereix una informació bàsica de festivals i cicles que s’organitzen arreu del país, amb la paraula dita com a protagonista, i que n’assegura la difusió i hi facilita l’accés. Amb aquest directori s’aconsegueix posicionar al territori els festivals i cicles, promocionar entre la ciutadania un catàleg d’activitats literàries i, al mateix temps, oferir als gestors i organitzadors de festivals una eina de difusió.”

D’altra banda, el portal Espectacles Literaris que “té l’objectiu d’esdevenir un circuit de difusió, promoció i contractació virtual, un portal on es parli del paper de la literatura en relació al conjunt de les arts escèniques. Els principals destinataris del web són tots aquells professionals relacionats amb la gestió, la programació, la creació, la difusió, la producció i la representació de propostes d’espectacles literaris.”

Llegiu la notícia completa de la Institució de les Lletres Catalanes.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Literatura i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s