Leonard Cohen, premiat amb el Príncep d’Astúries de les Lletres

El cantant, poeta i novel·lista canadenc Leonard Cohen ha estat guardonat amb el Premi Príncep d’Astúries de les Lletres 2011, per “una obra literaria que ha influido en tres generaciones de todo el mundo, a través de la creación de un imaginario sentimental en el que la poesía y la música se funden en un valor inalterable. El paso del tiempo, las relaciones amorosas, la tradición mística de Oriente y Occidente y la vida contada como una balada interminable configuran una obra identificada con unos momentos de cambio decisivo a finales del siglo XX y principios del XXI.”

Segur que coneixeu les seves cançons, però si us voleu apropar a la seva obra escrita, a la biblioteca tenim el llibre de poesia Book of mercy, la novel·la The Favourite game, i en castellà aquests Poemas escogidos.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s