Webs de lingüística i llengües en anglès

Un dels col·laboradors habituals del prestigiós bloc de llengua Language Log, Arnold Zwicky, va publicar el mes passat en el seu propi bloc, una llista enorme de recursos web en anglès, tots relacionats amb les llengües i la lingüística:

http://arnoldzwicky.wordpress.com/2011/05/15/blogs-and-resources/

Doneu-li una bona mirada, segur que podeu descobrir-hi molts bons recursos, com per exemple, els diccionaris DARE: Dictionary of American Regional English o l’Online Etymology Dictionary, el World Atlas of Language Structures Online (WALS), o el bloc del lingüista David Crystal: DCblog.

Us recordem que podeu trobar més recursos com aquests a les guies temàtiques de Filologia Anglesa i de Lingüística que mantenim al web de la biblioteca i també a Delicious (Fil. anglesa / Lingüística).

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s