L’editorial de diccionaris francesos ‘Le Robert’ fa seixanta anys

L’any 1951 l’advocat (i amant de la llengua francesa) Paul Robert va fundar a Casablanca l’editorial ‘Le Robert’ amb la intenció de publicar-hi el seu propi diccionari de la llengua francesa. Per desenvolupar el projecte es va envoltar d’altres apassionats per la llengua, entre ells el lingüista i actual assessor de l’editorial, Alain Rey.

Ara celebren els seu seixanta anys d’existència amb el llançament d’una edició en línia del seu diccionari més emblemàtic: Le Grand Robert. L’obra, que va veure la llum el 1964 en sis volums, es podrà consultar electrònicament amb una subscripció anual.

De moment, teniu a la vostra disposició a les seccions General i de Romàniques de la Biblioteca de Lletres diferents edicions en paper del Grand Robert: Dictionnaire alphabétique et analogique de la langue française.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Lingüística i llengües, Llibres electrònics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s