Exposició digital sobre Tomàs Garcés

Garcés entre literatures
L’escriptor, poeta i crític literari Tomàs Garcés, és el protagonista de l’exposició digital “Tomàs Garcés: enllaç entre literatures”:

La mostra, centrada en el període d’entreguerres, té com a objectiu la voluntat de posar de manifest la importància de Garcés (Barcelona, 1901-1993) com a mitjancer entre corrents literaris creant fluxos d’intercanvi i afavorint la importació i difusió d’autors procedents d’altres literatures.

Així, per exemple, a la secció de la revista Quaderns de poesia, de la qual va ser un dels seus fundadors, s’hi mostren esborranys de sumaris, originals manuscrits i mecanoscrits amb correccions, cartes, etc. Els altres apartats de la mostra són: l’associació dels Amics de la poesia, L’aventura internacional de les revistes, L’Espanya poètica i republicana, Itàlia i els amics dels poetes i La nova Galícia del segle XX.

Si voleu ampliar informació sobre Tomàs Garcés, apart del material que podeu trobar al catàleg, i de les referències de la base de dades de llengua i literatura catalanes TRACES, des del mateix web de l’exposició us proposen uns quants enllaços.

http://garcesentreliteratures.cat/

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s