Avís d’aturada del Campus Virtual UB

Actualització 20.07.11: Ja torna a estar en funcionament el Campus Virtual, tot i que la última hora publicada a MonUB diu que funcionarà a partir de demà:

Obertura dels serveis campus virtual i campus obert: Demà dijous 21 de juliol, els serveis de campus virtual i campus obert tornaran a estar en funcionament després de les actualitzacions realitzades en el maquinari.

Text de l’avís publicat a MonUB:

CampusvirtualUB

S’ha programat una aturada del campus virtual (http://campusvirtual.ub.edu/) i el campus obert (http://campusobert.ub.edu/) per fer diferents actualitzacions del programari de base (servidors web i servidors de base de dades), entre d’altres.

Durant aquest període cap usuari de les plataformes hi tindrà accés. Aquesta aturada es concretarà des del dilluns 18 de juliol fins el divendres 22 de juliol de 2011. Aquestes accions van destinades a millorar el programari dels servidors per instal·lar les últimes versions.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Avís d’aturada del Campus Virtual UB

  1. David ha dit:

    Moltes gràcies per la informació, però tant de bo se’ns hagués informat amb més temps. Alguns tenim exàmens el setembre i ja ens hi estem preparant, i no tothom es pren la molèstia de baixar-se tots els documents als seus ordinadors personals per tal de tenir-los sempre accessibles. Per sort, jo sí…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s