Connecteu-vos des de casa als recursos d’informació del CRAI

Ja sabeu que la Biblioteca de Lletres estarà tancada de l’1 al 21 d’agost, però si necessiteu aquests dies una sala d’estudi, us recordem la notícia d’ahir on s’anunciava que durant el període de l’1 al 21 d’agost la Universitat de Barcelona habilitarà dues aules d’estudi (102A i 104) a l’Edifici Històric de la Plaça Universitat.

D’altra part, durant aquests dies és possible que necessiteu accedir als recursos d’informació electrònics de la biblioteca (revistes, bases de dades, etc.) des de fora de la UB. Doncs bé, us recordem que els membres de la comunitat universitària de la Universitat de Barcelona podeu accedir-hi si configureu el vostre navegador d’acord amb aquestes senzilles instruccions.

Un cop ho hagueu fet, només heu d’introduir l’identificador i contrasenya amb els que accediu al MonUB.

Molt bon estiu a tothom!

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos de la biblioteca, Recursos electrònics i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s