Fons del CRAI al Museu Virtual de la Universitat de Barcelona

Durant aquest mes d’agost, l’espai de notícies de la Universitat de Barcelona ha anat publicant diferents articles sobre les col·leccions que es poden veure al Museu Virtual d’aquesta casa (com el d’avui mateix dedicat al Museu de la Farmàcia Catalana) .

Entre aquests articles n’hi ha uns quants sobre el fons del CRAI, en concret de la Biblioteca de ReservaLa còpia més antiga del Llibre dels fets, i de la Biblioteca del Pavelló de la República: Segells per a campanyes populars durant la Segona República.

També ens ha agradat la notícia que il·lustra el Fons Miquel Porter i Moix, sobre un prospecte del 1968 que anuncia una actuació dels Setze Jutges a Granollers, en una sèrie d’actes en homenatge a Pompeu Fabra, amb la participació de Miquel Porter, Josep M. Espinàs, Remei Margarit i Delfí Abella.

Granollers a Pompeu FabraEnllaços:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s