Revistes i autors de l’Edat de Plata

El portal ‘Revistas de la Edad de Plata’ presenta el contingut complet d’una selecció de revistes culturals publicades durant el primer terç del S. XX, en el període anomenat l’Edat de Plata de la cultura espanyola. El web compta amb una aplicació que relaciona visualment els creadors amb els grups i moviments en que van participar, enllaçant-hi el text complet dels articles disponibles al portal.

De moment (el projecte preveu més incorporacions), les revistes incloses són les següents: 1.616, Ambos, Arte, Caballo verde para la poesía, Carmen, Cruz y Raya, Ddooss, Favorables París Poema, Gallo, Héroe, Hojas de Poesía, Horizonte, Índice, La Gaceta Literaria, Litoral, Litoral México, Lola, Los Cuatro Vientos, Mediodía, Meseta, Música, Noreste, Octubre, Papel de Aleluyas, Poesía, Prisma, Residencia, Ronsel, , Ultra, Un enemic del Poble y Verso y Prosa.

Revistas de la Edad de Plata

edadeplata.jpgEl navegador del portal es deixa cercar per nom de persona, grup, obra, revista o article. Al triar una entrada, es visualitzen les relacions existents entre les persones i grups i les publicacions. Si hi consta l’article en línia, es pot veure la imatge i la transcripció del text al publicador de revistes, amb la possibilitat de navegar per la informació compresa dins el mateix recurs, o d’ampliar-la amb enllaços externs.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura, Recursos web, Revistes i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Revistes i autors de l’Edat de Plata

  1. Retroenllaç: Revistes modernistes i d’avantguarda en format digital | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s