Ramon Llull entre la didàctica, la polèmica amb l’Islam i el fervor marià – VI Jornades acadèmiques interdisciplinàries

Aula Lul·liana de Barcelona: VI Jornades acadèmiques interdisciplinàries

Els dies 11 i 12 de maig tindran lloc, en el marc de l’Aula Lul·liana de Barcelona, les VI Jornades Acadèmiques Interdisciplinàries, que tractaran el tema “Ramon Llull entre la didàctica, la polèmica amb l’Islam i el fervor marià”. Hi destaquem la commemoració dels deu anys de la creació de la Base de Dades Ramon Llull.

«Enguany l’Aula Lul·liana incorpora el quart soci barceloní que li mancava: l’Archivium Lullianum, que des de la Universitat Autònoma de Barcelona vetlla per la continuïtat de les edicions crítiques de l’obra llatina de Llull en connexió amb el Raimundus-Lullus-Institut de l’Albert-Ludwigs-Universität de Freiburg de Brisgòvia. Les propostes de la sessió acadèmica del 2012 insisteixen en l’ús peculiar, personal i singular que Llull va saber fer de les formes literàries, especialment de les poètiques. Completaran les jornades la commemoració del desè aniversari de la creació de la Base de Dades Ramon Llull, la presentació d’un llibre i una recitació final de poemes de Cerverí i de Llull.»

Més informació i inscripcions

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Bases de dades, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s