Nova plataforma de consulta a MLA

Us informem que des d’aquest mes de maig l’accés a la base de dades de filologia MLA International Bibliography es fa mitjançant una nova plataforma de consulta (GALE). El contingut de la base de dades no varia, només canvia la interfície de cerca.


Aquesta base de dades és de referència obligada per a filòlegs, estudiants o investigadors en el camp de la llengua i la literatura. És molt exhaustiva, conté referències bibliogràfiques, majoritàriament de llibres i articles de publicacions acadèmiques internacionals, compilades per la Modern Language Association of America des del 1926.

El seu abast temàtic és molt ampli: literatura, teoria i crítica literària; llengües i lingüística: estudi de llengües de qualsevol període històric, incloent-hi història i teoria lingüística, lingüística comparada, semàntica, estilística, sintaxi i traducció; ensenyament de llengües, literatura, retòrica i composició. També inclou: folklore (literatura popular, música, art, creences i rituals), arts escèniques (cinema, ràdio, televisió i teatre) i història de l’ impremta i l’edició.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos electrònics i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s