L’Anuari de filologia a RACO

Les següents publicacions de l’Anuari de filologia en el seu nou format electrònic es troben disponibles al portal de revistes científiques de la UB (RCUB) des de principis d’any. La novetat és que ara s’han incorporat a la plataforma RACO de revistes catalanes amb accés obert. De moment es poden consultar els primers números de 2011:

Anuari de Filologia. Antiqua et MediaeualiaAnuari de filologia. Antiqua et Mediaevalia (ISSN electrònic 2014-1386). Articles sobre llengua i literatura de filologia grega, llatina, indoeuropea, àrab i hebrea, així com de llengües romàniques, fins a l’època medieval.
Anuari de Filologia. Estudis de Lingüística Anuari de filologia. Estudis de lingüística (ISSN electrònic 2014-1408). Articles d’investigació i de ressenyes sobre temes relacionats amb la Lingüística.

Anuari de Filologia. Literatures Contemporànies Anuari de filologia. Literatures contemporànies (ISSN electrònic 2014-1416). Articles d’investigació i ressenyes literàries d’alt prestigi i inclou articles monogràfics d’obres i autors així com estudis de teoria de la literatura.
Anuari de Filologia. Llengües i Literatures Modernes Anuari de filologia. Llengües i literatures modernes (ISSN electrònic 2014-1394). Anuari internacional que té com a objectiu difondre l’alta qualitat dels treballs de recerca i revisions, incloent articles i treballs monogràfics sobre autors i sobre la teoria de la literatura i de la llengua.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües, Literatura, Recursos electrònics, Revistes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s