Noves col·leccions disponibles: ‘The Library of America’ i ‘American Poets Project’

Abans de l’estiu vàrem començar unes converses amb la delegació cultural de la representació consular dels Estats Units per tal de poder ser receptors de dues col·leccions que volen ser una mica la memòria escrita (literària però també filosòfica o historiogràfica) dels Estats Units: The Library of America i l’American Poets Project.

Per poder ser beneficiaris de la donació se’ns demanaven dues coses: que ja tinguéssim un fons específic de i sobre literatura nord-americana i comptar amb docents i investigadors actius en aquest àmbit (el professor Rodrigo Andrés ens va avalar en aquest sentit).

La suma dels dos corpus és potser una de les donacions oficials més importants rebudes pel CRAI Biblioteca de Lletres en aquests últims anys, per la qualitat editorial dels projectes i pels autors i títols recollits (són gairebé 300 volums amb més de 400 títols que van des dels inicis literaris a les primeres colònies nord-americanes, fins a Philip Roth, l’únic autor viu incorporat).

La totalitat de la donació ja està disponible al catàleg i en teniu una selecció exposada a les vitrines de l’entrada de Lletres. Ara només cal que feu una ullada a aquests títols arribats directament des de Washington.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Noves col·leccions disponibles: ‘The Library of America’ i ‘American Poets Project’

  1. Retroenllaç: Butlletí de novetats bibliogràfiques | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s