L’exposició “Escriure en temps difícils” arriba a Lletres

Arriba al CRAI Biblioteca de Lletres “Escriure en temps difícils”, l’exposició que celebra els cent anys del naixement dels escriptors catalans Avel·lí Artís-Gener, Josep Ferrater Mora, Pere Calders i Joan Sales.  S’hi estarà a la biblioteca fins el 8 d’octubre. Si entreu als enllaços anteriors, veureu que a la secció de Romàniques de la biblioteca teniu les grans obres d’aquests autors a la vostra disposició.

Aquest 2012 es commemoren els cent anys del naixement de quatre escriptors: Avel·lí Artís-Gener, Josep Ferrater Mora, Pere Calders i Joan Sales. Amb motiu d’aquesta commemoració, la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques, ha creat una exposició itinerant de petit format que es posa a disposició de les entitats interessades en acollir-la.

La mostra, comissariada per Josep Francesc Delgado, ens parla de la vida i obra dels quatre escriptors i intel·lectuals catalans nascuts el 1912, educats a les escoles modernes de la Catalunya dels anys 20 i donats a conèixer al públic lector durant el període de la Generalitat republicana.

L’exposició s’estructura en cinc blocs temàtics: un primer àmbit introductori amb els aspectes històrics i biogràfics comuns del autors i després 4 blocs, un per a cada autor, on es desenvolupen els fets més destacats de la seva obra i personalitat. [Institució de les Lletres Catalanes]

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteques, Exposicions i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s