Seminari ‘Traduir el Brasil’

Durant aquesta setmana, amb motiu de la celebració a la UB del seminari ‘Traduir el Brasil’ (7 i 8 de novembre), podeu veure a la biblioteca una mostra bibliogràfica de traduccions d’obres de literatura brasilera. Amb aquesta mostra estrenem les dues noves vitrines expositores instal·lades a l’entrada del CRAI Biblioteca de Lletres, que se sumen a les dues ja existents.

El seminari l’ha organitzat l’Àrea d’Estudis Gallecs i Portuguesos i el Centro Cultural do Brasil em Barcelona:

El seminari Traduir el Brasil pretén escoltar alguns dels més destacats traductors de literatura brasilera a Catalunya els darrers anys. Persones que han actuat com a mitjancers i com a impulsors del coneixement d’aquesta literatura entre nosaltres, tant o més que com a traductors professionals. En aquesta ocasió podrem parlar amb Josep Domènech Ponsetí i amb Núria Prats pel que fa a les traduccions al català, i amb Elena Losada i Basilio Losada quant a les traduccions al castellà.

Més informació

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en catàlegs, Exposicions, Lingüística i llengües, Literatura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s