El nou ‘Oxford Reference’

L’Oxford Reference és la plataforma de referència electrònica inaugurada recentment per substituir la clàssica Oxford Reference Online (ORO), una excel·lent col·lecció d’enciclopèdies i diccionaris generals i especialitzats.

La nova plataforma ofereix un entorn de consulta on s’integren dues col·leccions: l’ Oxford Quick Reference, on es pot comprovar ràpidament un fet o trobar informació clau sobre conceptes, persones o termes, i l’Oxford Reference Library, per aprofundir en el contingut amb articles i assaigs. Apart d’això es dóna accés a contingut lliure disponible des de qualsevol lloc.

El rellançament de la plataforma coincideix amb el 80è aniversari de la primera edició de The Oxford Companion to English Literature, que no ha deixat de publicar-se des de 1932 (edició que tenim a la biblioteca) fins 7a edició actual, disponible en versió electrònica des de l’Oxford Reference.

Entreu-hi: http://www.oxfordreference.com/

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, Recursos electrònics, Recursos web i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El nou ‘Oxford Reference’

  1. Retroenllaç: Coneixent el nou ‘Oxford Reference’ | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s