Coneixent el nou ‘Oxford Reference’

Com ja vam comentar-vos tot just fa un mes, la plataforma de referència virtual Oxford Reference Online, que dóna accés a una excel·lent col·lecció d’enciclopèdies i diccionaris generals i especialitzats, ha estrenat una nova interfície de consulta i ha passat a anomenar-se ‘Oxford Reference’.

Si voleu conèixer les possibilitats que us ofereix la nova plataforma, és molt recomanable el seu online tour for Oxford Reference, un bon vídeo-tutorial que, si ho preferiu, es pot descarregar en un únic fitxer (de moment en format PPT i aviat també en PDF).

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en diccionaris i enciclopèdies, El Recurs de la setmana, Lingüística i llengües, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Coneixent el nou ‘Oxford Reference’

  1. Retroenllaç: Novetats d’Oxford Reference | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s