The Writings of Henry D. Thoreau

ThoreauUs presentem el projecte ‘The Writings of Henry D. Thoreau’ dedicat als escrits, la filosofia i la vida d’aquest escriptor i pensador.

Henry David Thoreau (1817 – 1862) és un autor nord-americà de gran fama i influència a nivell internacional. La seva obra mestra, Walden, or, Life in the Woods, publicada l’any 1854, detalla les experiències viscudes en el transcurs de la seva estada de dos anys en una cabana prop de l’estany de Walden, a Concord, Massachusetts, enmig d’uns boscos propietat del seu amic i mentor Ralph Waldo Emerson. Només d’aquesta obra han aparegut més de dues-centes edicions i ha estat traduïda a més de quaranta llengües.

En el web s’hi pot trobar informació sobre manuscrits, cartes, edicions i bibliografia recomanada sobre la seva obra. També hi ha transcripcions dels seus diaris, un cercador de citacions, així com una guia de recursos.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en El Recurs de la setmana, Literatura, Recursos web i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s