Espai de ressenyes: Lletra de dona

lletra de dona

Us presentem l’espai de ressenyes d’obres de literatura i pensament escrites per dones del Centre dona i literatura de la UB (@CDonaLiteratura):

Lletra de dona «té com a funció principal iniciar l’alumnat de Filologia i Filosofia en una de les tècniques més importants de la crítica literària, l’elaboració de ressenyes i comentaris, però també, i no menys important, la de posar a disposició de qui visiti la web del Centre Dona i Literatura un repertori d’aquests textos crítics sempre acompanyats de la respectiva fitxa bibliogràfica, per a constituir progressivament una base de dades d’obres recomanades de literatura i pensament escrites per dones.

Es ressenyen les obres de creació i pensament escrites per dones, ja siguin novetats o clàssiques, en els àmbits de la poesia, la narrativa, el teatre, la literatura del jo, l’assaig i el pensament, sempre tenint en compte criteris de qualitat literària i acadèmica.»

Aquesta secció està coordinada per Elena Losada Soler, Marta Segarra y Helena González.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Literatura i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s