Exposició: Dones escriptores. Una literatura pròpia


Dones escriptores. Una literatura pròpia, l’exposició itinerant present aquests dies a la sala de consulta del CRAI Biblioteca de Lletres, està produïda per l’Institut Català de les Dones, i ens presenta en un atractiu format de grans plafons els perfils de 14 grans autores de la literatura catalana: Reina de Mallorca (Violant de Vilaragut), Isabel de Villena, Pilar Maspons (Maria de Bell-lloc)Dolors Monserdà, Caterina Albert (Víctor Català), M. Antònia Salvà, Aurora Bertrana, M. Teresa Vernet, Mercè Rodoreda, Rosa Leveroni, Clementina Arderiu, M. Aurèlia Capmany, Montserrat Roig i M. Mercè Marçal. S’estarà a Lletres fins el dia 30 d’abril.

L’exposició “Una literatura pròpia” és el reconeixement de l’Institut Català de les Dones a les aportacions que algunes escriptores han fet a la literatura catalana i universal. Amb les seves obres aquestes autores han experimentat nous llenguatges i noves representacions, i han transformat les maneres de dir i de dir-nos.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Literatura i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s