Manuscrits al catàleg en línia

Blog de Fons Antic

manuscrits

Aquests darrers mesos hem impulsat la catalogació de manuscrits al catàleg en línia conservats al CRAI Biblioteca de Reserva. Es  compta amb 2.178 manuscrits, inventariats fins el nº 2013 a l’Inventario de Manuscritos de Miquel Rosell, consultable en pdf des del Dipòsit Digital de la UB i al suplement a partir del 2031. Només 213 estan catalogats a l’OPAC.

A l’hora de prioritzar els manuscrits per catalogar en línia, hem triat els que estan estudiats a BITECA (Bibliografia de Textos Antics Catalans, Valencians i Balears) i des de finals de l’any passat aquests 47 ja estan tots incorporats al catàleg. Per als manuscrits d’Eiximenis ens va ser fonamental l’obra dirigida per Jaume de Puig i Oliver: Catàleg dels manuscrits de les obres de Francesc Eiximenis, OFM, conservats en biblioteques públiques, i vam acabar-los a finals de gener (us en vam donar notícia en…

View original post 129 more words

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s