II Nit de la Llengua al Món Digital: Viquimarató

Ja és oberta la inscripció a la II Nit de la Llengua al Món Digital (Generalitat de Catalunya. Llengua Catalana):

viquimarato

«La II Nit de la Llengua al Món Digital, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura amb la col·laboració d’Amical Wikimedia, tindrà lloc el proper 3 d’octubre de les 18 a les 24 h. Mantindrà el format de Viquimarató (acció intensiva d’edició de la Viquipèdia) i en aquesta ocasió se centrarà en la història de la llengua catalana a partir dels continguts dels “300 fets de llengua”, una iniciativa de la DGPL que té per objectiu divulgar de manera lúdica els 300 fets més rellevants de la història del català. L’acte s’emmarca en els actes del commemoració del Tricentenari dels fets de 1714.

Totes les persones interessades en la llengua catalana que tinguin interès a fer de viquipedistes ja s’hi poden inscriure. Si ja són usuaris registrats de la Viquipèdia, a través de la pàgina del projecte. Si no disposen encara d’usuari, a través del correu comunicacio@wikimedia.cat. La seva tasca consistirà a millorar, perfeccionar i enriquir els continguts sobre història de la llengua de la Viquipèdia.»

Llegeix la notícia completa.

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Lingüística i llengües i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s