El Bardo-colección de poesía: mostra bibliogràfica (amb llibres de regal)

ElBardo cartellLes vitrines del CRAI Biblioteca de Lletres acullen, entre l’1 i el 22 d’octubre, una mostra bibliogràfica sobre la col.lecció El Bardo-colección de poesía, (Los Libros de la frontera, 1964-2014), donant així suport a la Jornada sobre el seu cinquantè aniversari que es realitzaran a la Facultat de Filologia el dia 13 d’octubre.

Aquesta col.lecció, la existència de la qual va ser una veritable aventura editorial durant tota la seva trajectòria, per motius tant econòmics (vendre poesia a Espanya) com polítics (sobretot la seva primera època), es va convertir en un veritable referent de la poesia al nostre país i de la seva creació, publicació i consum. Una ullada a la llista d’autors publicats a El Bardo des de 1964 deixa constància de tota una generació de poetes (tots els “novísimos” i molts més).

Coincidint amb la Jornada, el dia 13 d’octubre, la Biblioteca regalarà un exemplar de la antologia “El Bardo (1964-1974). Memoria y antología, edición de José Batlló” als usuaris del préstec que el demanin.

Els editors ens fan saber, d’altra banda, que col.laboraran amb tothom que vulgui fer alguna recerca relacionada amb la història de la col.lecció.

El Bardo - mostra bibliogràfica

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats culturals, Literatura i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s