Pitarra 1864-1866

L’exposició itinerant Pitarra 1864-1866 una versió en format roll-up de la que es va poder veure al vestíbul del TNC entre març i juny de 2014, estarà instal·lada al CRAI Biblioteca de Lletres des d’avui i fins a finals d’aquest mes de gener [allargat fins el 13 de febrer]. Si us hi passeu, teniu a la vostra disposició uns fullets amb la reproducció del contingut dels plafons.

“L’exposició Pitarra 1864-1866 pretén fixar alguns aspectes encara imprecisos sobre la seva figura i donar noves claus de lectura que facilitin la comprensió d’un moment imprescindible per entendre la cultura catalana actual.”

Enllaços:

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s