‘Biblioteca Virtual de la Filología Española’

bvfe_portada

La Biblioteca Virtual de la Filología Española – BVFE és un directori bibliogràfic d’obres filològiques clàssiques que es troben digitalitzades a la xarxa.

El portal facilita la localització i consulta d’aquestes obres, enllaçant les referències bibliogràfiques amb els exemplars que es troben disponibles a biblioteques virtuals d’arreu del món, així com als repositoris d’obres digitalitzades de Google Books, HathiTrust, Internet Archive, Europeana, Digital Public Library of America (DPLA), etc. És per això que la cerca a la BVFE només es pot fer a nivell bibliogràfic i no a nivell de text complet.

El portal consta de tres seccions: diccionaris i tot tipus d’obres lexicogràfiques, gramàtiques i llibres d’història de la llengua, i ortografies, tractats de ortologia, etc., a més d’un apartat de diàlegs. Disposa d’un cercador general i un formulari de cerca avançada, però és possible navegar per les diferents seccions i per l’índex d’autors.

bvfe.es

Exemple de registre:

bvfe

 

Quant a blocdelletres

CRAI Biblioteca de Lletres - Universitat de Barcelona
Aquesta entrada s'ha publicat en El Recurs de la setmana, Lingüística i llengües, Llibres electrònics, Recursos web, Referència i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s